MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Petak, 11. 09. 2015.

Dostava besplatnih toplih obroka (VIII/2015)

Vozač Crvenog križa isporučuje tople obrokeVozač Crvenog križa isporučuje tople obrokeU proteklom, osmom mjesecu 2015. godine Mirovna grupa Oaza nastavila je pružati socijalnu uslugu dostavu besplatnih toplih obroka, koja obuhvaća 40-ero naših egzistencijalno ugroženih sugrađana. Tu uslugu financiraju Ministarstvo socijalne politike i mladih i manjim dijelom Grad Beli Manastir.

Kao i do sada, obroci su stizali iz kuhinje Crvenog križa Osijek, gdje se osoblje, i pored godišnjih odmora i ljetnih vrućina, trudilo da zadovolji potrebe svih korisnika.

Proteklog mjeseca na pragove naših korisnika stiglo je 800 besplatnih toplih obroka, koji su uveliko pomogli da se korisnici osjećaju sigurnije, zbrinutije i na kraju dostojanstvenije. A svega toga ne bi bilo da nije sprege Ministarstva, Grada Belog Manastira, Crvenog križa Osijek, Centra za socijalnu skrb i nadasve članova "Oaze" kao pokretača.

Pročitano 898 puta
Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok