MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Utorak, 04. 08. 2015.

Izvanredna sjednica "Oazine" Skupštine

'Oazina' Skupština'Oazina' Skupština(Fotoalbum se može vidjeti ovdje)

U utorak, 4. VIII. 2015. godine, s početkom u 18, u zajedničkom prostoru Društvenog centra, održana je izvanredna sjednica Skupštine Mirovne grupe Oaza. Sjednici, kojoj je predsjedavala "Oazina" predsjednica Jasna Petrović, prisustvovalo je 20 od ukupno 29 članova, uz dvije gošće. Nakon izbora radnih tijela i usvajanja dnevnog reda krenulo se s daljim radom.

Dvije najvažnije točke odnosile su se na usvajanje novog Statuta, sukladno novom Zakonu o udrugama, te na pristupanje "Oaze" "SOS-NET mreži pružatelja socijalnih usluga", koja je u postupku registracije na inicijativu Udruge djece i mladih s poteškoćama u razvoju Zvono iz Belišća.

"Oazina" direktorica Vesna Nedić i predsjednica Jasna Petrović obje su točke iscrpno obrazložile i dale na raspravu, nakon čega su jedna po jedna jednoglasno usvojene. Poslije službenog dijela, koji je završen u 18:35 sati, uslijedila je prikladna zakuska i druženje prisutnih članova i gošći.

Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok