MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Utorak, 04. 08. 2015.

Sjednica "Oazinog" Upravnog odbora

'Oazin' Upravni odbor'Oazin' Upravni odborU utorak, 4. VIII. 2015. godine, s početkom u 17:30 sati, održana je sjednica Upravnog odbora (UO) Mirovne grupe Oaza. Pored predsjednice "Oaze" Jasne Petrović, koja je po funkciji članica i predsjedavajuća UO, na sjednici su bile i članice UO Gordana Čiča i Ljubica Buha, dok su članice Miroslava Kralj i Sofija Petrović bile opravdano odsutne.

Sjednica UO prethodila je izvanrednoj sjednici Skupštine Mirovne grupe Oaza i imala je šest točaka dnevnog reda. Istaknut ćemo dvije točke, koje su i bile pokretači te sjednice u vrijeme godišnjih odmora. Prva je prijedlog donošenja novog Statuta, a druga izbor likvidatora "Oaze" sukladno novom Zakonu o udrugama. Nakon iscrpnih obrazloženja "Oazine" direktorice Vesne Nedić i kratke rasprave prisutnih članica UO, sve točke dnevnog reda jednoglasno su usvojene, a sjednica je završila u predviđenom roku. Za likvidatora je izabrana Vesna Nedić.

Pročitano 1170 puta
Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok