MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Ponedjeljak, 03. 08. 2015.

Zanimljivosti s "Oazine" burze odjeće i obuće

Dubravka Simendić kao dežurna u 'Oazinoj' burziDubravka Simendić kao dežurna u 'Oazinoj' burziU toku jednog od prošlih mjeseci 2015. godine na "Oazinoj" burzi odjeće i obuće mogli su se pronaći i sitniji dodaci odjeći, kao što su muški i ženski pojasevi te poneka kravata. Pojasevi su brzo odneseni, a kravate vrlo rijetko netko treba. Rijetko se donira i kvalitetnija dječja obuća. Jednog dana u Burzu je došla djevojčica s majkom pa su potražile nešto za sebe. Za majku se našlo prikladne garderobe jer je trebala veći konfekcijski broj, ali za djevojčicu od nekih sedam-osam godina – baš ništa.

I onda se dežurna na Burzi sjetila obuće i pronašla bordo-sandale i zgodne ljetne papuče - japanke. Sandalice su odmah odgovarale, a za japanke djevojčica nije mogla odoka procijeniti odgovaraju li joj ili ne. Nije je mrzilo da se izuje i isproba ih na bosu nogu, prošeta Burzom, a zatim pred ogledalom naglas zadovoljno kaže: "Ove su baš za mene!"

Sredinom toga mjeseca Burza je dobila i donaciju odjeće za odrasle, koja je bila upakovana u putnu torbu i to poprilično veliku. Dežurne su pomislile da donatoru treba vratiti tu torbu (putnih torbi dotada nije bilo u Burzi!), ali se ispostavilo da je i ona darovana. Torba, međutim, nije dugo samovala na pultu. Spomenuta mama s djevojčicom zapitala je može li dobiti i torbu i dometnula: "Ko zna, ne daj bože neke bolesti, moraš u bolnicu, a nemaš se u čega ni spakovati!"

Do kraja tog mjeseca u Burzi su bili izvješeni ženski mantili za proljeće, izložena velika kutija plišanih igračaka te kolekcija jaknica-vjetrovki za one najmanje. Ove posljednje stvari nisu dugo čekale svoje nove vlasnike…

Pročitano 841 puta
Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok