MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Srijeda, 22. 07. 2015.

"Banatsko pero" iz Žitišta (2015)

Radovi se primaju do 20. VIII. 2015.Radovi se primaju do 20. VIII. 2015.Od Vesne Ćuk, direktorice Biblioteke "Branko Radičević" iz banatskog Žitišta, dobili smo elektronsko pismo kojim nas obavještava da su njena biblioteka i klub knjige "Branko Radičević" i ove godine raspisali književni konkurs "Banatsko pero 2015." za neobjavljene priče, pjesme i aforizme. Raspis konkursa može se vidjeti ovdje na web-stranici spomenute biblioteke.

Prijašnjih godina na konkursima "Banatsko pero" bilo je i učesnika iz Hrvatske, od kojih su neki uspjeli "izborili" uvrštenje svojih radova u zbornik. Spomenut ćemo samo Miroslava Ilića iz Bilja i Milenka Vasiljevića iz Osijeka. Radovi se primaju do 20. VIII. Ako pišete priče, pjesme i aforizme, još uvijek stižete učestvovati na tom afirmiranom konkursu.

Pročitano 1184 puta
Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok