MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Petak, 17. 07. 2015.

Dvadesetčetvrto druženje starijih osoba

Druženje kod bake ZoreDruženje kod bake ZoreU petak, 17. VII. 2015. godine, održano je dvadesetčetvrto druženje starijih osoba prema "Oazinom" projektu "Prevencija socijalne isključenosti starijih osoba Grada Belog Manastira". Taj projekt financira Ministarstvo socijalne politike i mladih, a druženje je organizirala "Oazina" aktivistica Stela Fabijan.

Druženje je održano kod bake Zore, koja stanuje u blizini ljekarne i Doma zdravlja pa je starijim osobama zgodno svratiti kod nje. Već u rano jutro temperatura je bila visoka, ali goste to nije omelo da se nađu na tom mjestu i popiju kavu na "čuvenoj" Zorinoj terasi.

S obzirom da su bila prisutna i dva djeda šaljivdžije, šale nije nedostajalo, tako da je i vrijeme brzo prolazilo. A kako je temperatura i dalje rasla, "Oazina" aktivistica upozorila ih je da se – u skladu s liječničkim preporukama – na terasi ipak ne zadržavaju predugo da ne bi bilo i nekih neželjenih posljedica. Uostalom, druženje mogu ponoviti kad vremenske prilike budu povoljnije.

Pročitano 748 puta
Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok