MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Četvrtak, 11. 06. 2015.

Dostava besplatnih toplih obroka (V/2015)

U mjesecu svibnju 800 obrokaU mjesecu svibnju 800 obrokaI u mjesecu svibnju (maju) 2015. godine "Oaza" je nastavila pružati socijalnu uslugu dostavu besplatnih toplih obroka za starije i nemoćne osobe s područja Grada Belog Manastira, koju financira Ministarstvo socijalne politike i mladih i dijelom Grad Beli Manastir. Tu uslugu prima 40 socijalno ugroženih stanovnika Belog Manastira i prigradskih naselja, kojima je proteklog mjeseca dostavljeno – 800 obroka.

Slobodno možemo reći 800 ukusnih obroka jer nezadovoljnih gotovo da i nema, već samo onih koji pitaju za obrok više. Kao i do sada, obroci se spremaju u kuhinji Crvenog križa Osijek, a svakog radnog dana dostavljaju se na kućni prag korisnicima koje preporučuje Centar za socijalnu skrb Beli Manastir, s kojim "Oaza" surađuje od samih početaka pružanja te socijalne usluge. Popis korisnika revidira se prema trenutnim životnim situacijama. Naime, korisnici su starija populacija pa su izmjene neizbježne (zbog bolesti, udomljavanja ili, nažalost, smrti). Ali, sve je to život i naša stvarnost.

Pročitano 1064 puta
Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok