MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Četvrtak, 04. 06. 2015.

Rad "Oazine" burze odjeće i obuće (V/2015)

'Oazina' bura odjeće i obuće'Oazina' bura odjeće i obućeU mjesecu svibnju 2015. godine 13 osoba doniralo je svoju odjeću i obuću "Oazinoj" burzi odjeće i obuće. Istovremeno, Burza je robu izdala 34 puta socijalno ugroženim osobama. O tome se vodi uredna administracija, koja uključuje i uvid u OIB ugroženih osoba.

Tokom mjeseca vrijeme je postalo toplije pa su "Oazine" aktivistice zimsku odjeću i obuću poslagale u kutije i odložile je za jesen, a preko FB-stranice pozvale donatore da u Burzu donose ljetnu odjeću i obuću. Ipak, tokom mjeseca dosta je osoba zatražilo i tople džempere jer je bilo i hladnih dana. I dalje su najtraženiji odjeća i obuća za djecu i mlade pa pozivamo donatore da nam donose takvu robu, naravno ako im više nije potrebna.

Pročitano 846 puta
Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok