MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Srijeda, 03. 06. 2015.

Rad "Oazine" praonice (V/2015)

Dubravka Simendić u 'Oazinoj' praoniciDubravka Simendić u 'Oazinoj' praoniciMirovna grupa Oaza i dalje obavlja besplatno pranje rublja za ugrožene Belomanastirce. Gerontodomaćice donose njihovo rublje na pranje u "Oazinu" praonicu u Društvenom centru, gdje ga peru, suše, slažu i vraćaju korisnicima, a nekima odnose i kući na sušenje.

U mjesecu maju 2015. "Oazina" praonica oprala je ukupno 9 mašina rublja za tri osobe. Prala se posteljina, krupnije i sitnije rublje, ručnici, stolnjaci, pidžame, spavaćice, odjeća i drugo. U ovom mjesecu nije bilo potrebe da se pere donirana roba za "Oazinu" burzu odjeće i obuće. Bilo je dovoljno osvježiti je posebnim sredstvima za njegu tkanine.

Pročitano 847 puta
Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok