MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Srijeda, 03. 06. 2015.

Video: Nastup FAB-a "Nikola Tesla"

(Fotoalbum se može vidjeti ovdje)

U subotu, 9. V. 2015. godine, na belomanastirskom Trgu slobode, a za vrijeme odvijanja dviju manifestacija: "Različitost je bogatstvo" i Sajma udruga Baranje 2015, održan je kulturno-umjetnički program ispunjen nastupima belomanastirskih KUD-ova i plesnih skupina (vidjeti ovdje i ovdje).

Kao posljednji nastupio je Folklorni ansambl Baranje (FAB) "Nikola Tesla", koji je po prvi put izveo "Sirtaki sa otoka Lesbosa", koga je pripremio umjetnički voditelj Hranislav Podrumac. Članica FAB-a je i "Oazina" aktivistica Jelena Opačić-Matijević. Nastup je snimio "Oazin" kompjuteraš Neno Radić i kasnije ga postavio na YouTube, tako da ga mogu pogledati svi zainteresirani.

Pročitano 1290 puta
Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok