MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Subota, 09. 05. 2015.

Baranjsko-ruska večer u Kneževim Vinogradima

Ansambl 'Kalinka' izvodi 'Kaljinku'Ansambl 'Kalinka' izvodi 'Kaljinku'(Fotoalbumi se mogu vidjeti ovdje)

U subotu, 9. V. 2015. godine, s početkom u 19 sati, u prepunom Domu kulture u Kneževim Vinogradima održana je Baranjsko-ruska večer u organizaciji belomanastirskog Baranjsko-ruskog društva prijateljstva. U programu, koji je trajao preko dva i pol sata i u kome se pjevalo i govorilo na ruskom, mađarskom, romskom, srpskom i hrvatskom jeziku, nastupili su Ruski ansambl "Kalinka" iz Čakovca, HKUD iz Darde, domaći KUD "Živojin Žiko Mandić", Tamburaški sastav "Baranjski biseri", Glazbeni sastav "Triliom" te Momčilo Laketa na harmonici, učenik Umjetničke škola Beli Manastir, i recitatori iz OŠ Bobota.

Program je vodila Ana-Marija Papež, profesorica ruskog jezika i književnosti iz Kneževih Vinograda, vrlo aktivna članica spomenutog društva, a među izvođačima naročito je bila zapažena Anamarija Glavina, vokalna solistica ansambla "Kalinka". Program je završen, kako se moglo i očekivati, urnebesnom izvedbom čuvene ruske pjesme "Kaljinka", nakon koje je dugim aplauzom publika tražila još, no sve jednom mora završiti pa i koncert, na kome su očito uživali i izvođači i publika.

Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok