MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Srijeda, 29. 04. 2015.

Obilježen Svjetski dan plesa u Belom Manastiru

Ples u pidžami ...Ples u pidžami ...(Fotoalbumi se mogu vidjeti ovdje i ovdje)

U srijedu, 29. IV. 2015. godine, na Svjetski dan plesa, belomanastirska udruga "Skok-klub – športska rekreacija i ples" organizirala je jedno zanimljivo i veselo događanje primjereno tom danu. Naime, toga dana bili su pozvani svi oni koji su raspoloženi za ples da se – obučeni u pidžame, papuče, s kravatom i kapom – pojave u Nastavno-sportskoj dvorani u Belom Manastiru i tako priključe obilježavanju te svjetske manifestacije.

...i s kravatom oko vrata...i s kravatom oko vrataPozivu su se odazvali vrtićarci, učenici, članovi "Skok-kluba" i raznih udruga te članice MUH-a Beli Manastir. Prisutna je bila i "Oazina" aktivistica Ana Jeličić, koja izvještava da je to bio dobar spoj šarenila, pjesme, plesa, smijeha i veselja, baš onoga što nam nedostaje. Iako "Oaza" nije izravno imala svoju grupu, može se pohvaliti da su se njeni članovi i korisnici našli gotovo u svakoj plesnoj skupini, od najmlađih do najstarijih.

U navedenom veselom događanju gotovo neprimjetno prošlo je "Skokovo" predstavljanje prijedloga za baranjske suvenire: papuča, torbi i šešira izrađenih od komušine. Bilo je to jedno zaista lijepo prijepodne. E, da je bar tako svaki dan, no možda bi bilo i previše te se stoga moramo zadovoljiti s onim viđenim.

(Foto: "Skok-klub"
i Matica umirovljenika)

Pročitano 1117 puta
Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok