MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Srijeda, 01. 04. 2015.

Radionice u Osnovnoj školi Bilje (2)

Razredni odjel 1.b učitelja Lajoša BerdalovićaRazredni odjel 1.b učitelja Lajoša Berdalovića(Fotoalbum se može vidjeti ovdje)

U nižim razredima Osnovne škole Bilje, a u sklopu "Oazinog" projekta "Budi i ti za NE nasilje", kojega financira Ministarstvo obrazovanja, znanosti i sporta, održane su druge radionice nenasilne komunikacije. Vodili su ih, svatko u svome odjelu, učitelji i učiteljice: Silvija Tibor Kovač (1.a), Lajoš Berdalović (1.b), Ilonka Milić (2.a), Zora Jerković (2.b), Ivana Nićin (3.a), Ana Škrnjug (3.b), Renata Lazar (4.a) i Biljana Svrtan (4.b), a sve uz monitoring "Oazine" vanjske suradnice, diplomirane učiteljice Sofije Petrović iz Belog Manastira.

U 1. i 2. razredu održana je radionica "Naše drvce", a u 3. i 4. razredu radionica "Dobar vjetar u leđa", u kojima se kod učenika razvija sposobnost poštivanja sebe i drugih te njihovih potreba i želja. Također se razvija međusobno povjerenje, razumijevane i grupnu povezanost te uvažavanje različitosti i tolerancije za druge i drugačije. Takve aktivnosti učenicima se sviđaju, rado u njima surađuju te su im zanimljive. Jedini problem je veliki broj učenika u odjelima pa su za provođenje radionica potrebna dva školska sata.

Pročitano 1371 puta
Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok