MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Srijeda, 29. 04. 2015.

Besplatna pravna pomoć u "Oazi"

BPP pružaju pravnice iz Centra za mirBPP pružaju pravnice iz Centra za mirU prostorijama "Oaze", u belomanastirskoj Ulici J. Antala 3, od kraja travnja 2015. godine opet se može – umjesto svake druge – svake srijede od 8-11 sati zatražiti besplatna pravna pomoć (BPP), koja je dostupna svim Baranjcima. Pomoć pružaju diplomirane pravnice s položenim pravosudnim ispitom Marija Milčić i Mila Marinković iz osječkog Centra za mir, nenasilje i ljudska prava, udruge ovlaštene za takvu pomoć s višegodišnjim iskustvom.

Ta aktivnost provodi se u sklopu "Oazinog" projekta "Prevencija socijalne isključenosti starijih osoba Grada Belog Manastira", kojega financira Ministarstvo socijalne politike i mladih.

Osim u Belom Manastiru, besplatna pravna pomoć pruža se i u Dardi, u prostorijama Crvenog križa, istog dana kad i u Belom Manastiru, ali od 11-13 sati, te svakodnevno u Centru u Osijeku. Ukoliko vam je potreban pravni savjet ili pomoć oko složenih zakona, slobodno dođite i obratite se našim pravnicama u navedenom terminu.

Pročitano 974 puta
Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok