MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Subota, 18. 04. 2015.

"Oaza" na Proljetnom sajmu vina i turizma

Beli Manastir, Trg slobode, 18. IV. 2015.Beli Manastir, Trg slobode, 18. IV. 2015.

(Fotoalbum se može vidjeti ovdje)

U subotu, 18. IV. 2015. godine, na središnjem belomanastirskom Trgu slobode održan je Proljetni sajam vina i turizma u sklopu manifestacije 7. Dani vina i turizma Osječko-baranjske županije (Baranjsko vinogorje). Sajmu su prisustvovali mnogobrojni izlagači, među kojima i "Oaza" sa svojim aktivisticama Anom, Dubravkom i Jelenom (na slici).

Svatko se na sajmu htio pokazati u što boljem izdanju pa su zato i štandovi bili lijepo i bogato uređeni. Pored prodajnih štandova, za posjetioce je bio organiziran i kulturni program s baranjskom tamburicom i narodnim plesom, koji su – uz miris graha – dočaravali nekadašnju šetnju baranjskim vinogradima. Bilo bi to prekrasno subotnje prijepodne za većinu naših sugrađana koji su došli pogledati ponuđeno, samo da je umjesto kiše, hladnoće i vjetra bio lijep sunčani proljetni dan. Ali što je – tu je. Većini je ipak raspoloženje popravila poznata i bogata baranjska gastro- i enoponuda.

Pročitano 1116 puta
Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok