MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Ponedjeljak, 13. 04. 2015.

Radionica o programu Erasmus+ (III)

Manuel Mucak (LAG) uručuje potvrdu Vesni NedićManuel Mucak (LAG) uručuje potvrdu Vesni NedićU ponedjeljak, 13. IV. 2015. godine, s početkom u 18 sati, u uredu LAG-a Baranja održana je peta po redu i ujedno posljednja radionica iz edukacije na temu "Naš prijatelj Erasmus+". Radionicu je i ovaj put držala vanjska suradnica LAG-a Ankica Bilandžić iz biljske Udruge za ruralni razvoj Leader + Baranja. Kao i na trećoj i četvrtoj radionici, i na petoj je bila i "Oazina" projekt-koordinatorica Vesna Nedić.

Na posljednjoj radionici polaznici su postavljali pitanja o registraciji na Erasmusu (www.mobilnost.hr), o pronalaženju partnera, o iskustvima Osnovne škole Bilje (u kojoj je Ankica Bilandžić tajnica i koja je već četiri puta sudjelovala u projektima u sklopu Erasmusa)… Zanimljivo je čuti iskustva stečena u raznim zemljama, kao i prikaz njihovih kultura, običaja, načina školovanja…

Na kraju radionice svi polaznici dobili su "Potvrdu o osposobljavanju", kojom se potvrđuje da su završili program edukacije za prijavu i provedbu projekata "Erasmus + K2".

Svi polaznici edukacijeSvi polaznici edukacije

Pročitano 1146 puta
Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok