MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Petak, 10. 04. 2015.

Pripremni sastanak za "Zelenu čistku"

Zelena čistka u Belom Manastiru, 17. IV. 2015.Zelena čistka u Belom Manastiru, 17. IV. 2015.U petak, 10. IV. 2015. godine, Grad Beli Manastir organizirao je pripremni sastanak povodom predstojeće akcije "Zelena čistka 2015", koja će se u Belom Manastiru održati u petak, 17. IV. 2015. godine, u vremenu od 9 do 14 sati. Sastanku su prisustvovali gradonačelnik Ivan Doboš, njegovi zamjenici Predrag Stojanović i Marko Bogatić te pročelnica Kornelija Pacanović, kao i veliki broj predstavnika tvrtki, škola i udruga, a među njima i Ana Jeličić uime Mirovne grupe Oaza.

Na sastanku su iznošeni prijedlozi za navedenu jednodnevnu akciju, koja treba doprinijeti našem zdravijem i ljepšem okolišu. Uređivat će se zelene površine oko škola i javnih ustanova, parkovi i dječja igrališta. Čistit će se i drugi dijelovi grada te surduci u planini iznad grada, kao i divlja odlagališta. Kako je to svehrvatska akcija, da bi bila što uspješnija, prema riječima "Oazine" predstavnice Ane Jeličić, u nju treba uključiti što više volontera i to pod sloganom: "Volontirajmo za zajednicu".

Pročitano 1233 puta
Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok