MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Četvrtak, 09. 04. 2015.

Dostava besplatnih toplih obroka (III/2015)

U ožujku dostavljeno 888 obrokaU ožujku dostavljeno 888 obrokaProtekao je i treći mjesec 2015. godine u kojem je "Oaza" nastavila pružati socijalnu uslugu dostavu besplatnih toplih obroka starijim i nemoćnim osobama s područja Grada Belog Manastira. Tu uslugu financiraju Ministarstvo socijalne politike i mladih i manjim dijelom Grad Beli Manastir. Uslugu prima 40 osoba teškog ekonomskog stanja, kojima je ta pomoć neizmjerno potrebna.

Tokom mjeseca na kućne adrese "Oazinih" korisnika dostavljeno je 888 besplatnih toplih obroka. Kao što smo već i do sada izvještavali, besplatni topli obroci dostavljaju se radnim danima, a dolaze iz kuhinje Crvenog križa Osijek, s kojim je suradnja dobra, a i korisnici su zadovoljni zaista ukusnom i raznovrsnom ponudom. "Oaza" dobro surađuje i s belomanastirskim Centrom za socijalnu skrb, koji nam pomaže oko izbora korisnika.

Pročitano 998 puta
Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok