MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Ponedjeljak, 06. 04. 2015.

Likovno-kreativne radionice za žene ponedjeljkom (III/2015)

Nakit od fimo-maseNakit od fimo-maseU toku trećeg mjeseca 2015. godine održano je pet likovno-kreativnih radionica za žene ponedjeljkom, koje vodi Jelena Opačić-Matijević. Čitav mjesec izrađivani su dijelove za nakit od fimo-mase, međutim ovaj put s više kombinacija. Korisnice su na jednoj radionici mijesile više boja fimo-mase, a na sljedećoj slagale različite boje tako da pri rezanju mase dobiju gotove cvjetiće.

Na početku korisnice nisu baš bile oduševljene jer se rad odvijao kroz više radionica, a tek na trećoj su izrezivale dijelove za nakit i pripremale ih za pečenje. Na kraju su ipak bile oduševljene svojim djelima i zadovoljne novonaučenom tehnikom slaganja boja, bez obzira što je sve potrajalo čitav mjesec dana. A sada žele naučiti slagati i nešto drugo osim cvjetova i kockica.

Pročitano 1441 puta
Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok