MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Nedjelja, 29. 03. 2015.

Rad "Oazine" burze odjeće i obuće (II/2015)

Donirajte odjeću i obuću onima kojima je potrebnaDonirajte odjeću i obuću onima kojima je potrebnaU drugom mjesecu 2015. godine "Oazina" burza odjeće i obuće nastavila je s uobičajenim aktivnostima. Donirana roba zaprimljena je dvadeset i tri puta i redovito se slaže i sortira po kategorijama. Od svih donacija treba izdvojiti dvije veće, a radilo se o odjeći za djecu: jedna donacija bila je za dječake, a druga za djevojčice. Takva roba veoma se traži pa se kod izdavanja moralo voditi računa o količini izdane robe pojedincima da bi svi korisnici bili zadovoljni.

Donirana roba izdavana je četrdeset i pet puta. Pojedini korisnici dolazili su i više puta u toku mjeseca da bi našli ono što im je potrebno, a to je uglavnom odjeća za djecu. Ipak, najtraženija je odjeća za bebe, koja kontinuirano nedostaje. Pored korisnika s područja Grada Belog Manastira, bilo je i onih iz mjesta s područja drugih jedinica lokalne samouprave (Bolman, Darda). Svi oni su ujedno i korisnici pomoći Centra za socijalnu skrb.

Pročitano 883 puta
Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok