MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Petak, 27. 03. 2015.

Rad "Oazinog" gerontomajstora (II/2015)

Čišćenje bojleraČišćenje bojleraI u drugom mjesecu 2015. godine "Oazin" gerontomajstor Robert Dvornić za "Oazine" stare korisnike besplatno je obavljao neke teže poslove te im sitnim kućnim popravcima olakšavao život i poboljšavao ekonomsku situaciju. Gerontomajstor je zaposlen kroz projekt "Prevencija socijalne isključenosti starijih osoba Grada Belog Manastira", kojega financira Ministarstvo socijalne politike i mladih.

Kako je još uvijek u toku sezona grijanja, "Oazin" gerontomajstor najčešće je cijepao panjeve ili krupnija drva te ih unosio i slagao u šupe, ali je i sitnio drva za potpalu. No, korisnicima su bili potrebni i različiti sitni popravci.

Prošli mjesec bilo je potrebno npr. popraviti brave na vratima i kapijama, stegnuti šarafe na stolicama, zamijeniti indikatore u kupatilu (za svjetlo, bojler i grijalicu), popraviti slavinu, očistiti bojler i zamijeniti grijač i termostat, popraviti električne instalacije i zamijeniti osigurače, sijalice i prekidače rasvjete, postaviti na zid termostat termoakumulacione peći, zamijeniti dasku na pragu te je fino obraditi, popraviti šarke na vratima rerne i na vratima sobnog ormarića, popraviti ladice u ormaru, odštopati odvod iz kuhinje, očistiti plamenik plinskog štednjaka…

Pročitano 991 puta
Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok