MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Subota, 28. 03. 2015.

"Oaza" u "Školskoj klupi" Radija Banska kosa

Aleksandra Bolmanović, Vesna Nedić i Stana NemetAleksandra Bolmanović, Vesna Nedić i Stana NemetU emisiji "Školska klupa", koja je emitirana u subotu prijepodne, 28. III. 2015. godine, na belomanastirskom Radiju Banska kosa, bilo je riječi o "Oazinom" projektu "Budi i ti za NE nasilje". Emisiju je 20. III. snimila novinarka Stana Nemet, a u njoj su gostovale "Oazina" projekt-koordinatorica Vesna Nedić i plesna trenerica Aleksandra Bolmanović iz Osijeka.

Projekt-koordinatorica je govorila o spomenutom projektu i svim njegovim aktivnostima, a plesna trenerica o svom belomanastirskom porijeklu, o tome kako se počela baviti plesom i kako je postala trenerica te o plesnim radionicama za školsku djecu, za mlade starije od 14 godina i za vrtićarce, koje petkom uveče i subotom prijepodne drži u zajedničkom prostoru belomanastirskog Društvenog centra.

Pročitano 901 puta
Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok