MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Srijeda, 11. 03. 2015.

Izvještajna skupština MU Grada Belog Manastira

Članovi Matice umirovljenika i njihovi gostiČlanovi Matice umirovljenika i njihovi gostiU srijedu, 11. III. 2015. godine, Matica umirovljenika Grada Belog Manastira (koju ne treba brkati s Maticom umirovljenika Hrvatske - Udrugom Beli Manastir) održala je 4. izvještajnu skupštinu Matice. Skupštini su prisustvovali članovi MU-a i njihovi gosti: potpredsjednica Matice umirovljenika Hrvatske Marija Sužnjević, zamjenici belomanastirskog gradonačelnika Marko Bogatić i Zoran Kranjčec, predsjednik MUH-a Općine Darda Željko Kundih, predsjednik Udruge umirovljenika HPT Osijek Božidar Buhin i predstavnica "Oaze" Ana Jeličić.

Skup je otvorila i pozdravila predsjednica MU-a Katica Ničin. Skupština je potom nastavljena izborom radnih tijela, narativnim i financijskim izvještajem za proteklu godinu, kao i planom i programom rada za ovu, tekuću godinu. Kako su izvještaji bili iscrpni i jasni, jednoglasno su usvojeni te je mogao biti nastavljen dalji rad skupštine. Nakon odrađenih devet točaka dnevnog reda, na red su došli i gosti, koji su svi redom uzeli riječ i gotovo jednako pozdravili skup, pohvalili rad i zaželjeli dalje uspjehe Matici umirovljenika, udruzi koja je prema svemu izloženom jedna uspješna i hvale vrijedna organizacija, otvorena za sve umirovljenike i njihove probleme. Iako im ne može riješiti probleme, lijepom riječju i druženjem može ih ublažiti. Želimo joj zato dalji uspješan rad!

Pročitano 1805 puta
Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok