MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Nedjelja, 15. 03. 2015.

Godišnja skupština MUH-a Beli Manastir

'Oazu' je predstavljala Ana Jeličić (desno)'Oazu' je predstavljala Ana Jeličić (desno)(Fotoalbum se može vidjeti ovdje)

U nedjelju, 15. III. 2015. godine, Matica umirovljenika Hrvatske – Udruga Beli Manastir (koju ne treba brkati s Maticom umirovljenika Grada Belog Manastira) održala je svoju redovnu godišnju skupštinu i ujedno obilježila 21. obljetnicu osnivanja. Skupštini su, pored članstva MUH-a, prisustvovali i gosti: župan osječko-baranjski dr. Vladimir Šišljagić, belomanastirski gradonačelnik Ivan Doboš i predsjednica belomanastirskog Gradskog vijeća Jadranka Sabljak. "Oazu" je na Skupštini predstavljala Ana Jeličić.

Prisutnima se prvo obratila predsjednica Udruge Franciška Drgalić izvještajem o radu, istaknuvši da su osnovne aktivnostima kojima se članstvo bavi izrada ručnih radova, slikanje, organizacija izleta (najčešće u Bizovac) te učešće u belomanastirskim manifestacijama. Udruga ima oko 150 članova, od kojih je najstarija 82-godišnja tajnica udruge Marija Sičajmov. Potom su uslijedila obraćanja gostiju, koji su se – pored osvrta na sadašnji rad – osvrnuli i na protekle godine, sve u skladu s obilježavanjem godišnjice osnivanja. Skupština je protekla u dobrom tonu i ozračju, a završila je prikladnom zakuskom u organizaciji članica udruge.

(Pogledati i članak na
web-portalu Radija Baranja)

Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok