MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Subota, 28. 02. 2015.

Radionice u Osnovnoj školi Bilje (1)

Odjel 3.a učiteljice Ivane NićinOdjel 3.a učiteljice Ivane Nićin(Fotoalbum se može vidjeti ovdje)

U nižim razredima Osnovne škole Bilje, a u sklopu "Oazinog" projekta "Budi i ti za NE nasilje", kojega financira Ministarstvo obrazovanja, znanosti i sporta, održane su prve radionice nenasilne komunikacije. Vodili su ih, svatko u svome odjelu, učitelji i učiteljice: Silvija Tibor Kovač (1.a), Lajoš Berdalović (1.b), Ilonka Milić (2.a), Zora Jerković (2.b), Ivana Nićin (3.a), Ana Škrnjug (3.b), Renata Lazar (4.a) i Biljana Svrtan (4.b), a sve uz monitoring "Oazine" vanjske suradnice, diplomirane učiteljice Sofije Petrović iz Belog Manastira.

U 1. i 2. razredu održana je radionica "Moje zvjezdice", a u 3. i 4. razredu radionica "To smo mi", u kojima učenici razvijaju pozitivnu sliku o sebi, svijesti o vlastitim potrebama, uočavaju pozitivne osobine drugih, razvijaju suradničke odnose u grupi te rade na razvoju međusobnog povjerenja i podrške. Radionice su bile zanimljive i provedene su u ugodnoj i veseloj atmosferi. Učenicima se najviše svidjelo to što su mogli reći svojim prijateljima nešto lijepo, a bili su povezani vezom koja se inače ne vidi.

Pročitano 1827 puta
Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok