MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Petak, 06. 03. 2015.

Počele "Oazine" plesne radionice

Plesna trenerica Aleksandra BolmanovićPlesna trenerica Aleksandra BolmanovićU petak, 6. III. 2015. godine, u zajedničkom prostoru belomanastirskog Društvenog centra i u redovitom terminu za "Oazine" dječje radionice od 18 do 20 sati, počele su besplatne "Oazine" plesne radionice za osnovnoškolce. Radionice vodi plesna trenerica iz Osijeka Aleksandra Bolmanović, koja je porijeklom Belomanastirka. Radionice će se provoditi u sklopu projekta "Budi i ti za NE nasilje".

Zbog velikog interesa za ples, ista trenerica držat će radionice i za mlade osobe starije od 14 godina u dva termina: petkom od 20 do 22 sata i subotom od 11 do 13 sati te za vrtićarce subotom od 9:30 do 10:30. Sve radionice održavat će se u Društvenom centru. Ako ste zainteresirani, slobodno dođite!Za mlade iznad 14 godina radionice u dva terminaZa mlade iznad 14 godina radionice u dva termina

Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok