MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Srijeda, 04. 03. 2015.

Dostava besplatnih toplih obroka (II/2015)

Juha, rižoto, kruh i bananaJuha, rižoto, kruh i bananaProtekao je i drugi mjesec 2015. godine. Iako je to najkraći mjesec u godini, ostale su potrebe za "Oazinom" socijalnom uslugom dostavom besplatnih toplih obroka za starije i nemoćne osobe Grada Belog Manastira, koju financiraju Ministarstvo socijalne politike i mladih i dijelom Grad Beli Manastir. Dapače, usluga u koji je uključeno 39 korisnika sve je interesantniji i, nažalost, zbog sveopće ekonomske situacije sve više se ljudi za njega zanima.

Proteklog mjeseca na kućne adrese naših korisnika dostavljeno je 780 besplatnih toplih obroka nastalih u kuhinji Crvenog križa Osijek, s kojom je, kao što to stalno naglašavamo, suradnja dobra, a takva je i hrana koja se tu sprema. Pored raznolike ponude jela, kao što su: juha, gulaš, pečenje, rižoto, kupus, grah, često se dobivaju i jabuka, naranča, jogurt, voćni jogurt, puding… Dakle, sve ono što se nalazi na trpezama većine građana i što zadovoljava, nadamo se, svakoga od "Oazinih" korisnika.

Pročitano 907 puta
Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok