MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Ponedjeljak, 23. 02. 2015.

Rad "Oazinog" gerontomajstora (I/2015)

Robert DvornićRobert DvornićOd 16. XII. 2014. godine "Oaza" ponovo ima gerontomajstora (vidjeti ovdje). Opet je to elektrotehničar Robert Dvornić, koji će kroz projekt "Prevencija socijalne isključenosti starijih osoba Grada Belog Manastira", kojega financira Ministarstvo socijalne politike i mladih, na tom radnom mjestu raditi šest mjeseci. Prvo je obišao sve starije osobe korisnike toga projekta da bi s njima porazgovarao o njihovim problemima i potrebama te o poslovima i sitnim kućnim popravcima koje bi prvo trebalo obaviti. Tada je kod svih korisnika zapazio veliku usamljenost te želju i potrebu za razgovorom.

Kako je u toku sezona grijanja, većini korisnika treba nacijepati i unijeti drva te ih usitniti za potpalu. No, u toku posljednjeg mjeseca prošle i prvog mjeseca ove godine bilo je potrebno obaviti i mnoštvo sitnih popravaka: popraviti vrata drvarnice, zamijeniti lesonit-ploče na donjem dijelu vrata, popraviti bravu na ulaznim vratima, podmazati bravu i uložak brave, popraviti jednoručnu slavinu i odstraniti kamenac, popraviti grlo na lustera i zamijeniti sijalice, zamijeniti gumice s ulošcima na bojlerskoj slavini, popraviti odvodne plastične cijevi ispod sudopera, namjestiti gumice na njih te sve stegnuti i zabrtviti teflon- trakom, zamijeniti baterije u tlakomjerima, zidnom satu i u zvonu na ulaznim vratima…

Pročitano 1139 puta
Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok