MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Četvrtak, 19. 02. 2015.

"Oazina" gerontodomaćica u anagramu Sofije Necin

'Oazina' gerontodomaćica Dragana Vranješ'Oazina' gerontodomaćica Dragana VranješSofija Necin (djevojački Tanurdžić) poznata je novosadska anagramistica, učesnica više enigmatskih skupova, TV-kvizova i anagramističkih nadmetanja. Njezini sastavi mogu se pronaći na nekoliko enigmatskih blogova, na web-stranici "Mozgalice" i na Facebooku. U četvrtak, 19. II. 2015. godine, Sofija je na svojoj fejsbukovskoj stranici objavila sljedeći anagram na ekavskom izgovoru: MATORCI, DOĆE NEGA, s rješenjem gerontodomaćica. Do rješenja se dolazi drugačijim razmještanjem slova iz anagramske postavke (uz izmjenu jednog slova E u slovo O).

Na internetu se anagrami obično objavljuju uz kakvu zgodnu ilustraciju, a Sofija je za svoj sastav ilustraciju pronašla na našoj web-stranici, u članku objavljenom 4. X. 2012. godine, na kojoj je tadašnja "Oazina" gerontodomaćica DraganaVranješ.

Istog dana Sofijin anagram prenesen je i na enigmatski blog "Enigmoteka", skupa s našom fotografijom. I tako je "Oazina" gerontodomaćica dva puta dospjela u isti anagram, a da stvar bude zanimljivija, i njezino ime može se lijepo anagramirati: GRDNA (u smislu: velika) REŠAVANJA.

Pročitano 1530 puta
Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok