MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Subota, 03. 01. 2015.

Dostava besplatnih toplih obroka (XII/2014)

Priprema lanč-paketaPriprema lanč-paketaU mjesecu prosincu (decembru) 2014. godine "Oaza" je nastavila pružati socijalnu uslugu dostavu besplatnih toplih obroka socijalno ugroženim građanima u Belom Manastiru i prigradskim naseljima. Uslugu financiraju Ministarstvo socijalne politike i mladih i Grad Belog Manastira, a kroz nju 40-ero korisnika svakog radnog dana prima besplatne tople obroke.

Tokom mjeseca dostavljeno je ukupno 960 obroka, što je nešto veći broj od uobičajenog jer su naši potrebiti sugrađani, pored obroka koji stižu iz Crvenog križa Osijek, dobili i lanč-pakete za tri blagdanska dana, koje su priredile "Oazine" aktivistice. Za naše korisnike bilo je to ugodno iznenađenje, kome se u ovo krizno vrijeme nisu nadali.

"Oazinim" aktivisticama bilo je veliko zadovoljstvo darivati potrebiti u dane blagdana pa su se zato trudile i dovijale na razne načine kako iznaći sredstva za gore spomenute pakete. Ali, nećemo sada o raznim problemima koji nas muče. Ulazimo u novu godinu s novim nadama i željama, koje se možda i ostvare, a do tada: Sretna vam nova godina!

Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok