MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Petak, 02. 01. 2015.

"Oazin" kalendar za 2015. godinu

Četiri primjerka 'Oazinog' kalendaraČetiri primjerka 'Oazinog' kalendaraKao i prethodnih godina,  i za 2015. Mirovna grupa Oaza izdala je u 100 primjeraka stolni kalendar s "Oazinim" logom (ali bez rokovnika i reklamne olovke, kako je to bilo u nekom boljem vrijemenu). Kalendar je dizajnirao Neno Radić, a štampala ga je tvrtka "Fist" iz Borova. Ovo je već osmi put da "Oaza" izdaje takve kalendare. Tradicija je nastavljena nakon pet uzastopnih (2007-2011) i jedne preskočene godine (2012).

Kalendar se sastoji od tri dijela, koji se mogu preklopiti tako da se dobije polegnuta trostrana prizma. Na prednjoj strani, uz "Oazin" logo i adresu te uz logo udruge "Alerga", "Oazinog" partnera u nekim projektima, nalazi se zajednička kolor-fotografija članova "Oaze" i "Alerge", snimljena na Sajma udruga Baranje 2014. godine (10. V. 2014), a na poleđini klasični kalendar sa stiliziranim znacima za sunce, vodu, zemlju i vatru, bez kojih ne bi bilo ni zemaljskih oaza.

Kalendari su podijeljeni "Oazinim" i "Alerginim" članovima te poslovnim partnerima.

Pročitano 1109 puta
Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok