MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Utorak, 15. 01. 2013.

"Oazini" kalendari i olovke

Kalendari i olovke za 2013. godinuKalendari i olovke za 2013. godinuI za 2013. godinu Mirovna grupa Oaza izdala je u 100 primjeraka stolni kalendar i reklamnu olovku s "Oazinim" logom, koje dizajnira i štampa tvrtka "Fist" iz Borova (ali bez rokovnika, kako je to bilo nekih boljih godina). Ovo je već šesti put da "Oaza" izdaje takve kalendare i olovke. Tradicija je nastavljena nakon pet uzastopnih (2007-2011) i jedne preskočene godine (2012).

Kalendar se sastoji od tri dijela, koji se mogu preklopiti tako da se dobije polegnuta trostrana prizma. Na prednjoj strani, uz "Oazin" logo i adresu, nalazi se kolor-fotografija na kojoj se vide svi učesnici Sajma udruga Baranje 2012. godine (26. V. 2012), a na poleđini klasični kalendar sa stiliziranim znacima za sunce, vodu, zemlju i vatru, bez kojih ne bi bilo ni zemaljskih oaza.

Kalendari i olovke podijeljeni su "Oazinim" članovima i poslovnim partnerima.

Pročitano 1208 puta
Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok