MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Četvrtak, 18. 12. 2014.

Promocija Godišnjaka Ogranka Matice hrvatske u BM

Franjo Kuna, Dora Ivković, Julijana Vladetić i Edo JurićFranjo Kuna, Dora Ivković, Julijana Vladetić i Edo Jurić(Fotoalbum se može vidjeti ovdje)

U četvrtak, 18. XII. 2014. godine, u belomanastirskoj Velikoj vijećnici, Ogranak Matice hrvatske, u suradnji s Centrom za kulturu Grada Belog Manastira, predstavio je deseti broj "Godišnjaka Ogranka Matice hrvatske u Belom Manastiru". Predstavljanje je vodila Dora Ivković, a u njemu su sudjelovali v.d. glavnog urednika "Godišnjaka" Edo Jurić, članica Uredništva Julijana Vladetić i Franjo Kuna, član Nadzornog odbora Ogranka.

Edo Jurić i Julijana Vladetić govorili su o radu Ogranka u prethodnoj godini i o desetogodišnjici postojanja Ogranka te o izdavačkoj djelatnosti Ogranka, u okviru koje "Godišnjak" zauzima istaknuto mjesto. Franjo Kuna je pak iznosio svoja gledanja na nekadašnje i današnje političke prilike u Hrvatskoj i Baranji.

U umjetničkom dijelu programa sudjelovali su učenici Umjetničke škole Beli Manastir Ivana Mikec, Maria Dragomirović i Bartol Zvečevac pod mentorstvom prof. Manuele HrenMarčec te pučke pjevačice crkve svetog Lovre iz Baranjskog Petrovog Sela.

Pročitano 1653 puta
Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok