MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Utorak, 09. 12. 2014.

Dostava besplatnih toplih obroka (XI/2014)

Svaki radni dan za 40 korisnikaSvaki radni dan za 40 korisnikaU mjesecu studenom 2014. godine "Oaza" je nastavila pružati socijalnu uslugu dostavu besplatnih toplih obroka socijalno ugroženim građanima u Belom Manastiru i prigradskim naseljima. Uslugu financiraju Ministarstvo socijalne politike i mladih i Grad Belog Manastira, a kroz nju 40-ero korisnika svakog radnog dana prima besplatne tople obroke.

Tokom mjeseca, u 20 radnih dana, dostavljeno je ukupno 800 besplatnih toplih obroka. Iako je ta brojka impozantna, kad se usporedi s potrebama nije nedovoljna. "Oazi" se svakodnevno obraća sve veći broj ljudi s molbom za takvom vrstom pomoći, na koju "Oaza", nažalost, ne može pozitivno odgovoriti jer je financijski ograničena. Obroci se pripremaju u kuhinji Crvenog križa Osijek i gotovo još topli stižu do domova "Oazinih" korisnika. I tako se ta usluga pruža iz dana u dan, iz mjeseca u mjesec, iz godine u godinu, a nadamo se da će se pružati i dalje. Potreba je tu, kao i "Oazina" želja da se ona ispuni.

Pročitano 891 puta
Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok