MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Utorak, 09. 12. 2014.

Dostava besplatnih toplih obroka (XI/2014)

Svaki radni dan za 40 korisnikaSvaki radni dan za 40 korisnikaSvaki radni dan za 40 korisnikaU mjesecu studenom 2014. godine "Oaza" je nastavila pružati socijalnu uslugu dostavu besplatnih toplih obroka socijalno ugroženim građanima u Belom Manastiru i prigradskim naseljima. Uslugu financiraju Ministarstvo socijalne politike i mladih i Grad Belog Manastira, a kroz nju 40-ero korisnika svakog radnog dana prima besplatne tople obroke.

Tokom mjeseca, u 20 radnih dana, dostavljeno je ukupno 800 besplatnih toplih obroka. Iako je ta brojka impozantna, kad se usporedi s potrebama nije nedovoljna. "Oazi" se svakodnevno obraća sve veći broj ljudi s molbom za takvom vrstom pomoći, na koju "Oaza", nažalost, ne može pozitivno odgovoriti jer je financijski ograničena. Obroci se pripremaju u kuhinji Crvenog križa Osijek i gotovo još topli stižu do domova "Oazinih" korisnika. I tako se ta usluga pruža iz dana u dan, iz mjeseca u mjesec, iz godine u godinu, a nadamo se da će se pružati i dalje. Potreba je tu, kao i "Oazina" želja da se ona ispuni.

Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok