MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Utorak, 02. 12. 2014.

Likovno-kreativne radionice za žene utorkom (XI/2014)

'Oazine' kreativke'Oazine' kreativke(Fotoalbum se može vidjeti ovdje)

U proteklom mjesecu studenom 2014. godine održane su tri likovno-kreativne radionice utorkom. Radionice se održavaju od 18-20 sati, a vodi ih Ana Jeličić. Korisnica je sveukupno bilo 35. Prema riječima voditeljice, sve su bile jako zadovoljne i motivirane za rad, pri kojem su nastajala mala remek-djela. A ta djela izlagana su na sajmu i izložbi povodom Dana Grada Belog Manastira (11. XI.), kad ih je razgledao i sam predsjednik RH Ivo Josipović.

Naravno da korisnicama izlaganje nije jedini cilj, ali im je poticaj jer i same vole na štandovima vidjeti svoje radove. A radovi su lijepi i prikladni za nadolazeće blagdane. Izrađivale su vjenčiće, bočice, svijećnjake i druge prigodne suvenire, za koje se nadaju da će ukrašavati i vaše domove.

Pročitano 996 puta
Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok