MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Ponedjeljak, 01. 12. 2014.

Likovno-kreativne radionice za žene ponedjeljkom (XI/2014)

Jedna od kutija ukrašenih mozaikomJedna od kutija ukrašenih mozaikomU jedanaestom mjesecu 2014. godine održane su četiri likovno-kreativne radionice za žene ponedjeljkom, koje vodi Jelena Opačić-Matijević. Na njima su se izrađivale kutije tehnikom mozaika. Mali komadići mozaika lijepili su se, a zatim su rupe između njih popunjavane posebnom smjesom, Baranjci bi rekli "fugirale su se". Dakle, princip rada je kao lijepljenje keramičkih pločica.

Korisnice su, po riječima voditeljice, bile sretne jer su naučile nešto novo, jednostavno i primjenjivo u svakodnevnom životu. Prošlog mjeseca bilo je krsnih slava i rođenja unučadi, što nije moglo proći bez slavljenja i na radionicama, tako da je mjesec bio izuzetno radan, bogat i veseo. Zato je taj mjesec, uz dobru "klopu", veselo i vrijedno društvo, naprosto - proletio.

Pročitano 1020 puta
Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok