MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Nedjelja, 09. 11. 2014.

"Oaza" na izložbi "Čuvarice baranjske baštine"

Ana Jeličić na 'Oazinom' štanduAna Jeličić na 'Oazinom' štandu(Fotoalbum i opširniji izvještaj mogu se vidjeti ovdje)

Društvo "Hrvatska žena" – Baranja Beli Manastir tradicionalno je i ove godine u sklopu obilježavanja Dana Grada Belog Manastira organiziralo prigodnu izložbu pod nazivom "Čuvarice baranjske baštine". Izložba je otvorena 9. XI. 2014. godine u 16 sati u prostorijama društva u Omladinskom domu. Na izložbi je učestvovala i Mirovna grupa Oaza, izloživši suvenire s baranjskim motivima, te "Mađarska katolička žena" - Baranja Beli Manastir.

Na otvaranju su bile članice društva, njihovi gostiju i građana, a pozdravnim govorom i podrškom članicama obratili su se belomanastirski gradonačelnik Ivan Doboš te predsjednica Gradskog vijeća Jadranka Sabljak, koja je izložbu i otvorila. O bogatstvu baranjske etnobaštine govorila je predsjednica društva Marija Keler, a otvaranje je uveličao nastup članova izvorne skupine HKUD-a Beli Manastir.

Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok