MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Subota, 21. 03. 2009.

Novinar Radio-Osijeka u "Oazi"

 

Intervju za Radio-Osijek
Vesna Nedić i Vlatko Jurković

U petak, 20. III. 2009. godine, neposredno pred početak okruglog stola "Volontiranje u organizacijama / institucijama", u Mirovnu grupu Oaza stigao je novinar Vlatko Jurković, popularni glas s Radio-Osijeka, koji je Baranjcima poznat kao višegodišnji konferansije folklorne smotre na manifestaciji "Jesen u Baranji". Ljubiteljima šokačkih pjesama i muzike poznat je i kao voditelj radijske emisije "Bećarac".

 

Jurković se zainteresirao za "Oazin" projekt "Pomoć nezaposlenim ženama iznad 37 godina" pa je došao u Beli Manastir da na licu mjesta sazna nešto više o tom projektu i o ostalim "Oazinim" aktivnostima i da snimi prilog za svoj radio. Sugovornica mu je bila "Oazina" projekt-koordinatorica Vesna Nedić. Što je bilo dalje, pročitajte u članku "Vlatko Jurković na Danima vina i turizma".

Pročitano 1054 puta
Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok