MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Srijeda, 30. 10. 2013.

Medijski odjeci bolmanske promocije

Članak na web-portalu 'BaranjaMedija'Članak na web-portalu 'BaranjaMedija'O promociji knjige "Bolman je bio Bolman" objavljen je veliki članak na ovoj web-stranici, a njegove nešto drugačije verzije objavljene su i na web-stranici Općine Jagodnjak te na web-portalu Radija Baranja. Veliki članak o istom događaju, koji je napisala Zita Vilić, objavljen je na web-portalu "BaranjaMedija", a članak Zorana Popovića, voditelja na Radiju Banska kosa, objavljen je u 79. broju dvotjednika "Izvor". Skraćena verzija Popovićevog članka objavljena je u 724. broju zagrebačkih "Novosti" te na web-stranici toga lista.

Prilog o spomenutoj promociji mogao se u utorak, 29. X. 2013. godine, između 14 i 15 sati, čuti i na Četvrtom kanalu Mađarskog radija, u emisiji na srpskom jeziku. Autor priloga je novinar Milenko Radić, a na njegova pitanja u telefonskom intervjuu odgovarao je autor knjige Jovan M. Nedić.

Fotoalbumi s promocije mogu se vidjeti ovdje, ovdje, ovdje i ovdje. Fotografije su snimili Sonja i Vesna Nedić, Rajko Cicak i Ljubomir Damjanović.

Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok