MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Četvrtak, 04. 09. 2014.

Dostava besplatnih toplih obroka (VIII/2014)

Dostava na kućni pragDostava na kućni pragProtekao je i mjesec kolovoz 2014. godine, još jedan mjesec u kome je "Oaza" nastavila pružati socijalnu uslugu dostavu besplatnih toplih obroka, koju financiraju Ministarstvo socijalne politike i mladih i Grad Beli Manastir. Kroz tu uslugu "Oaza" pomaže 40-ero svojih sugrađana i time im olakšava svakodnevicu. Na zadovoljstvo svih sudionika projekta, proteklog mjeseca na taj način podijeljeno je 740 obroka, koji se spremaju u kuhinji Crvenog križa Osijek.

Popis osoba koji primaju takvu vrstu pomoći nastao je u suradnji s Centrom za socijalnu skrb Beli Manastir, s kojima je "Oaza" u stalnom kontaktu i dogovoru. Popis varira iz mjeseca u mjesec jer se uglavnom radi o starijoj populaciji, koju češće zahvaćaju bolesti i nemoć pa završavaju u domu, kod skrbnika ili nas zauvijek napuštaju. Ali do tada svi se trudimo da im barem tim ukusnim besplatnim toplim obrocima olakšamo život, koji ih nije mazio.

Pročitano 1648 puta
Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok