MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Utorak, 26. 08. 2014.

"Oazin" vešeraj i dalje radi

Dubravka Simendić priprema perilicu za radDubravka Simendić priprema perilicu za radMirovna grupa Oaza nastavlja besplatno pranje rublja za ljude u potrebi, kao što to već godinama čini. Rublje se pere za one stare osobe – korisnike "Oazine" socijalne usluge pomoć u kući – koje ili nemaju perilicu ili su bolesne pa im je to velika pomoć. Njihovo rublje u "Oazu" donose njihove gerontodomaćice, peru ga, suše, slažu i odnose natrag.

Pored navedenoga, "Oaza" pere i doniranu robu za "Oazinu" burzu odjeće i obuće za koju se procijeni da ju je potrebno "osvježiti" kako bi čista i uredna bila podijeljena korisnicima – ljudima u potrebi. Za tu namjenu dosad je oprano dosta razne robe: posteljine, dječje odjeće, bluza, jakni, ženskih zimskih kostima, potkošulja, prsluka, spavaćica... Za potrebe sušenja oprane robe "Oaza" raspolaže konopima u dvorištu i štipaljkama pa se rublje ljeti suši vani, a u hladnijim i kišnim danima na sušilicama u potkrovlju Društvenog centra.

Pročitano 1782 puta
Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok