MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Srijeda, 27. 08. 2014.

Volonterka Samanta Kleš

Samanta Kleš (druga slijeva) na radioniciSamanta Kleš (druga slijeva) na radioniciU lipnju i srpnju 2014. godine, na "Oazinim" dječjim radionicama iz projekta "Tolerancija – DA, nasilje – NE", kojega financira Ministarstvo znanosti, obrazovanja i sporta, volontirala je mlada, nezaposlena Belomanastirka Samanta Kleš, koja je diplomirala hrvatski jezik i povijest na osječkom Filozofskom fakultetu.

Volontirati je počela u petak, 6. VI., kad redovna dječja radionica i nije održana jer se iste večeri u belomanastirskoj kinodvorani održavala priredba povodom Dana škole, u kojoj su učestvovali i neki "Oazini" mali korisnici. Tad je upoznala korisnike "Oazinih" dječjih radionica, a potom je redovito dolazila na radionice do sredine srpnja.

Na radionicama je, kad je to trebalo, pomagala djeci s nekim idejama oko crtanja, a rado je i sama sudjelovala u aktivnostima koje su se na radionicama provodile. Njezino sudjelovanje djeci je bilo zanimljivo, a dogodio se i "slučaj" jednog dječaka, koji je javno iskazao svoje simpatije prema njoj, unatoč tome što je znao da se ona – udaje.

Ukupno je odradila 16 volonterskih sati, a na kraju svog volonterskog angažmana (18. VII.), uz pomoć voditeljice Stele Fabijan, samostalno je vodila treću radionicu pod nazivom "Kako se osjećamo".

(Povezani članci: ovdje i ovdje)

Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok