MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Utorak, 22. 07. 2014.

Počela s radom "Oazina" burza odjeće i obuće

Stela Fabijan razvrstava doniranu robuStela Fabijan razvrstava doniranu robu(Fotoalbumčić se može vidjeti ovdje)

Kao što smo i najavili, početkom ovoga mjeseca počela je s radom "Oazina" burza odjeće i obuće, jedna od aktivnosti "Oazinog" trogodišnjeg programa "Pomoć ugroženim Belomanastircima", kojega financira Ministarstvo socijalne politike i mladih. Roba polako počinje pristizati, a "Oazine" aktivistice za sada doniranu robu sortiraju po određenim kategorijama (muška, ženska, dječja, posteljina, jakne, džemperi, hlače, suknje i sl.).

Budući da se još uvijek traži adekvatan skladišni prostor, skupljena roba odlaže se u kartonske kutije na kojima piše kategorija robe. Do sada je zaprimljena roba od 10 osoba s područja Belog Manastira te od tri osobe iz Osijeka, od kojih se jedna javila telefonom, a druge dvije preko naše fejsbukovske stranice.

Za sada smo donirali pet osoba, zadovoljavajući njihove jednostavnije potrebe (naočale, odjeća za mlade), a na listi čekanja nalaze se dvije obitelji i dvije osobe. Kad se selektira malo veća količina robe, krenut će se u intenzivniju distribuciju.

Pročitano 1097 puta
Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok