MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Utorak, 24. 06. 2014.

"Oazina" burza odjeće i obuće

Pomozite nam da pomognemo drugimaPomozite nam da pomognemo drugima"Oazin" novi trogodišnjeg programa "Pomoć ugroženim Belomanastircima", koji financira Ministarstvo socijalne politike i mladih, imat će dvije glavne aktivnosti – socijalne usluge: dostavu besplatnih toplih obroka za 40 korisnika te skupljanje, prepravljanje i distribuciju rabljene odjeće i obuće najpotrebitijima. Prvu uslugu "Oaza" vrši već tri godine pa za nju postoji uhodani mehanizam kako se obavlja. Drugu uslugu tek započinje pa takav mehanizam tek treba ustrojiti i uhodati.

A da bi se uspostavio kontakt s potencijalnim donatorima odjeće i obuće i mogućim korisnicima, otvorili smo na Facebooku stranicu nazvanu "Oazina" burza odjeće i obuće. Pozivamo vas da se pridružite toj stranici i da nam pružite podršku u pomaganju potrebitima.

Pročitano 1075 puta
Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok