MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Srijeda, 04. 06. 2014.

Dostava besplatnih toplih obroka (V/2014)

Jelo, salata i kruh - dovoljno za jedan obrokJelo, salata i kruh - dovoljno za jedan obrokU proljetnom mjesecu svibnju 2014. godine, kroz projekt "Pomoć starim i nemoćnim osobama Grada Belog Manastira", korisnicima je dostavljeno 840 besplatnih toplih obroka. Obroci su završili na adresama 40-ero naših potrebitih sugrađana starije životne dobi, koji su na naš popis došli u dogovoru s Centrom za socijalnu skrb Beli Manastir. Nažalost, to je naša stvarnost: nekada bogata Baranja, čija su polja hranila mnoge, sada i sama postaje "socijalni slučaj", čijim građanima treba pomoć.

A pomoć im je stigla preko "Oazinog" projekta, koji financiraju Ministarstvo socijalne politike i mladih i Grad Beli Manastir. Topli obroci se spremaju u kuhinji Crvenog križa Osijek pa se potom, u jelonošama, svakodnevno dopremaju do krajnjih korisnika, koji ih s nestrpljenjem iščekuju.

Pročitano 959 puta
Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok