MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Četvrtak, 22. 05. 2014.

U "Alergi" druženje djece i odraslih

Belomanastirska Udruga osoba s alergijama i problemima disanja "Alerga" održala je u četvrtak, 22. V. 2014. godine, u Nastavno-sportskoj dvorani dječju kreativnu radionicu. Na radionici je bilo dvanaestero djece, vodila ju je Mirela Kotromanović uz asistenciju još četiri tete: Gordane, Ksenije, Marice i Sandre, a na njoj je bila i Ana Jeličić, voditeljica "Oazinih" likovno-kreativnih radionica za žene utorkom.

Prema Aninom izvještaju, radionica je protekla u vedrom raspoloženju i kreativnom radu. Izrađivali su se veseli cvjetići u kaljevima, s crvenim nosićem, očima i mnogim raznobojnim detaljima. Radovi su bili načičkani i razigrani, baš kao i dječja mašta. Mali prstići ispreplitali su se dok su među ponuđenim "magičnim stvarčicama" (trakicama, mašnicama, perlicama, šljokicama) izabirali baš onu pravu… Bilo je tu i nedoumica, ali rezultat je – školskim rječnikom rečeno – odličan! No, važnije od toga je da su se djeca i odrasli međusobno ugodno družili i naučili nešto novo.

Pročitano 1078 puta
Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok