MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Srijeda, 21. 05. 2014.

Američki studenti posjetili "Oazu"

Esther Stonecypher i Gregory Cohoat (lijevo i desno) pred 'Oazinim' uredomEsther Stonecypher i Gregory Cohoat (lijevo i desno) pred 'Oazinim' uredomEsther Stonecypher i Gregory Cohoat (lijevo i desno) pred 'Oazinim' uredom(Fotoalbumčić se može vidjeti ovdje)

U srijedu, 21. V. 2014. godine, Lokalnu akcijsku grupu (LAG) Baranja posjetilo je dvoje studenata na magisteriju s Fakulteta za socijalni rad pri Sveučilištu u Indiani: Esther Stonecypher i Gregory Cohoat. Program njihovog posjeta Hrvatskoj, koji se odvija u okviru obrazovnog modula pod nazivom International Service Learning Course, osim upoznavanja s kulturom, tradicijom te načinom života ljudi u Hrvatskoj, ima za cilj upoznati se s programima i uslugama iz područja rada u zajednici i pružanja socijalnih usluga te razmjenu znanja, iskustava i metodologija rada.

Nakon što su lagovci studentima predstavili LAG Baranja i njegove ciljeve te način na koji se donosi i provodi lokalna razvojna strategija, studenti se posjetili Mirovnu grupu Oaza i udrugu P.G.D.I., s čijim aktivnostima su ih upoznale Vesna Nedić i Ana Rebrina. "Oaza" je studentima poklonila platnene vrećice s baranjskim motivom i natpisom "Baranja".

Nakon posjeta udrugama, lagovci su studente, u društvu s predstavnikom udrugu BURP (Darko Sič), proveli biciklističkim stazama i beljskim vinogradima, koji se prostiru uzduž Banovog brda. Druženje je završilo posjetom obiteljskom gospodarstvu Kolar iz Suze, gdje su gosti imali prilike kušati baranjska vina.

Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok