MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Srijeda, 30. 04. 2014.

Popovčani odrađuju radionice iz "Oazinog" projekta

Učiteljica Daniela Hmura i učeniciUčiteljica Daniela Hmura i učenici(Fotoalbum se može vidjeti ovdje)

Učenici prvog i drugog razreda OŠ Popovac, zajedno s učiteljicom Danielom Hmura i učiteljem Stevanom Mirkovićem, uspješno su 24. i 31. ožujka te 7. travnja 2014. održali prvu, drugu i treću radionicu iz "Oazinog" projekta ''Tolerancija DA, nasilje - NE'', koji financira Ministarstvo znanosti, obrazovanja i sporta. Te tri radionice imale su nazive: ''Svi smo mi različiti, a ipak isti'', ''Vjerujemo jedni drugima'' i "Dobra komunikacija". I učenici i učitelji zadovoljni su radionicama i osmišljenim igricama.

Inače, radionice iz "Oazinog" projekta "Tolerancija DA, nasilje – NE" održavaju se u belomanastirskom Društvenom centru svakog petka od 18 do 20 sati te u Osnovnoj školi "Ivan Filipović" iz Velike Kopanice (Brodsko-posavska županija; ravnatelj Željko Flidr) i u Osnovnoj školi Popovac (Osječko-baranjska županija; ravnateljica Jadranka Sabljak).

Cilj projekta je usmjeriti učenike osnovnih škola od prvog do četvrtog razreda na razvijanje multikulturalnosti i tolerancije, na poštivanje ljudskih prava i na nenasilno rješavanje sukoba.

Pročitano 873 puta
Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok