MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Ponedjeljak, 07. 04. 2014.

Dostava besplatnih toplih obroka (III/2014)

Jelonoše s toplim obrokomJelonoše s toplim obrokomU trećem mjesecu 2014. godine, kroz program "Pomoć starim i nemoćnim osobama Grada Belog Manastira", dostavljeno je 840 besplatnih toplih obroka našim najugroženijim sugrađanima. Program, inače, financiraju Ministarstvo socijalne politike i mladih i Grad Beli Manastir, a njime je obuhvaćeno 40 osoba starije životne dobi, s malim primanjima, kojima je ugrožena osnovna životna egzistencija pa im ova pomoć dođe kao melem na ranu.

Svi sudionici programa maksimalno se trude da korisnici budu zadovoljni, počevši od osoblja kuhinje Crvenog križa Osijek, gdje se obroci spravljaju, preko "Oazinog" tima, do razvozača Ljube, koji ih dostavlja na kućne adrese. I tako pet puta tjedno, odnosno svakim radnim danom, dok se za dane vikenda korisnici moraju sami snaći, što im – kažu – teško pada i dosta oduzima od ionako slabog kućnog budžeta. "Oazin" tim ulaže velike napore da se program održi jer je sredstava sve manje. Ali, kao što kaže Ana Jeličić, koja u "Oazi" brine za dostavu toplih obroka, u nadi je spas…

Pročitano 808 puta
Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok