MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Utorak, 08. 04. 2014.

Likovno-kreativne radionice za žene utorkom

Dobra trpeza za Dan ženaDobra trpeza za Dan ženaSvakog utorka, od 18 do 20 sati, u zajedničkom prostoru belomanastirskog Društvenog centra održavaju se besplatne "Oazine" likovno-kreativne radionice za žene, koje vodi Ana Jeličić. U proteklom mjesecu ožujku 2014. godine održane su četiri takve radionice.

Posjećenost im je, kao i uvijek, bila dobra, u prosjeku im je prisustvovalo 13 korisnica. A one su, sve odreda, vrijedne, kreativne, maštovite i uvijek spremne na neke nove izazove. Radilo se, kao i do sada, nešto staro da bi se "utvrdilo gradivo" (oslikavanje stakla) i nešto novo, zanimljivo i primamljivo salvet-tehnikom. A uz bogatu i dobru trpezu proslavio se i Dan žena – 8. mart (na slici).

Korisnice su, inače, ekipa koja se dobro poznaje, slaže i ispomaže. Jedna drugoj daju sugestije u radu, a i podrška su jedna drugoj u svakodnevnom životu, koji je pun raznih, pa i neprijatnih događanja. Ali zato je tu "Oaza", mjesto simboličnog imena i stvarnog druženja, gdje možete "napuniti baterije" pozitivnom energijom i onda lakše i ljepše ići kroz – svakodnevicu.

Pročitano 928 puta
Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok